• Sveriges mest sålda Click Bollar
  • Snabb Leverans
  • Betala enkelt med Klarna eller Swish

Original Klickbollar från Click of Taste

KLICKBOLLAR FRÅN 29 Kr - SVERIGES BÄSTA KLICKS

Vad är Klickbollar ?

Klick Bollar är små smak-kapslar som är ifyllda med olika smaker som används för smaksättning. Click of Taste är den första och mest sålda Klickbollar på Svenska marknaden. De mest populära Klick boll-smaker i Sverige är MentholIce Blast eller Mint Klick Bollar. Click of Taste bollar finns i 27 olika fruktsmaker som blåbär, vattenmelon, persika, mango, vanilj och många fler. Du hittar alla Klickbollar här.

Varumärket "Click of Taste" skapades med största omsorg i valet av högkvalitativa komponenter. Laboratoriet och produktionslinje är av högsta standarder med kvalificerad personal. Som ett resultat av detta har våra kunder en garanti för att de klickbollar vi erbjuder alltid är av samma höga kvalite.

Hur ska man använda Mentol Klick Bollar ?

Precis som med Smakkort / Flavor Card det är även lika enkelt att använda mentol Klickbollar.

Med hjälp av medföljande "verktyg" du kan enkelt placera en Click of Taste Boll av önskad smak i produkt som du vill smaksätta och sedan klicka på klick bollen så att smaken sprider sig i önskad produkt. Då är det klart och du kan njuta av den smak du har valt. Det absolut vanligaste smaken är klassiska Mentol-Click men vi erbjuder även flera andra klickboll-smaker som olika fruktsmaker, Ice Mint eller blandning av olika smaker som tex Mint och Jordgubb eller Blåbär-Mint osv. Testa gärna flera smaker tills du hittar smak som passar just dig. Spännande att se vilken blir din favorit smak. Varje förpackning med Menthol Click Bollar innehåller ca 100 stycken bollar. Mer om hur du använder Klick Bollar finns att läsa här

Är du fortfarande osäker eller om du undrar over något tveka inte att kontakta oss redan idag. Använd vår kontaktförmulär eller mejla oss på info@clickoftaste.se

Observera att även om Smakkort och Click Bollar är produkter av livsmedelskvalitet, är klickbollar dock inte avsedda för att ätas eller sväljas som dom är. Produkter är endast avsedda för smaksättning av torra produkter.  

FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN OCH DJUR. TILLVERKAREN ANSVARAR INTE FÖR MISSBRUK AV PRODUKTEN.

Använd dessa 5 steg för att applicera Klickbollar från Click of Taste

klick-bollar-manual

Vad är Smakkort & hur används Aromakort ? 

Smakkort eller Aromakort är precis som det låter. Det är små kort som är smaksatta med olika dofter/smak. Precis som med Klickbollar även smakkort används för att smaksätta önskad produkt med Menthol eller annan smak.

Ta ut Smakkort från förpackningen. Placera sedan din Smak kort / Aromakort med önskad smak tillsammans med produkten som du vill smaksätta.

När du har platserat Smakkort/Aromakort i önskad produkt stäng produktens förpackning så att smaken inte försvinner. Vänta en stund, dock minst 60 minuter. Längre tid man väntar desto starkare och intensivare smak du får. Bästa smak får du efter ca 3 timmar.

Då är det klart och du kan njuta av din produkt med precis den smak som du vill ha. Önskar du även intensivare Mentolsmak då kan du använda två stycken smakkort samtidigt, men oftast räcker det med endast en menthol smakkort. Smakkort/Aromakort finns att köpa som singel pack från endast 12 Kr eller som flerpack i 5, 10 eller 25 stycken smakkort.

Det absolut vanligaste smaker är klasiska Smakkort med Mentolsmak & Ice Mint Aromakort, men du kan även välja bland olika fruktsmaker som Vattenmelon & Mint, Blåbär & Mint, Citron, Jordgubbsmak osv. Välj din favorit Smakkort här ?